If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм решил да си подържам темата!Вече месец и половина и близо 7000км. сме заедно с моя златист куршум.Всичко е добре но както може да се очаква от една Алфа има и няколко дразнещи неща:
1.Уж имам комби ала детската количка влиза доста по-лесно в скромният багажник на 145та.
2.Вратата на багажника трябва да я позасилвам.Дайте ми съвет дали може да се направи нещо с нея.
3.Предпазната кора на двигателя ми отнема повече време да я демонтирам от колкото да сменя маслото и филтрите.То това е май при всички 156-159.
Засега е добре.
В момента засичам разхода като за по точно съм решил да изгоря два резервоара на една и съща бензиностанция и една колонка.Маршрута е 70%извънградско и 30% селско.Вече съм пресполовил втория резервоар и май ще падна под 6л.на 100км.
Според инфоцентъра съм на 4.8.до сега.
Карам само с ограничинията.
Инфоцентъра е лъжец...голям.Направо с литри лъже...
Колкото до предпазната кора първо защо я махаш изобщо, капачката си се отвърта и без да я махаш и второ се държи на точно 3 болта и една щипка и се маха за по-малко от 3 минути....
Колкото до багажника..сори баце, тва не е комби...само така изглежда
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Имах предвид кората под двигателя.
Инфоцентъра за сега ме лъже с около 500-600мл.
Пак е добре...при мен и заради мапа лъже още, де...моите показания са около 4л, 4 и малко извънградско (при ниски 6 реални).Градско е по-голямата разлика...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Comment